F8 Entreprenør AS

Ledelsen

Kristoffer Cæsar Krogsrud

Daglig leder

Kristoffer har 15-års erfaring fra BA-bransjen og har i 10 år før oppstarten til F8 jobbet i AF Gruppen med store feltutbygginger i Stor-Oslo. Senest kommer han fra stillingen der som prosjektleder for en stor feltutbygging på Strømmen med 10 blokker og 11 rekkehus. Kristoffer er utdannet byggmester, takstmann og bedriftsøkonom fra BI.

Ole-Kristian Bjørnstad

Prosjektdirektør

Ole-Kristian har 17-års erfaring fra BA-bransjen, han har tidligere jobbet som prosjekteringsleder og rådgiver i Rambøll og Multiconsult, og 12 år som prosjekteringsleder i AF Gruppen. Ole-Kristian har erfaring fra både store private og offentlige prosjekter, og er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Gøran Hågensen

Prosjektdirektør

Gøran har 10-års erfaring fra BA-bransjen og er utdannet sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk og betongteknologi fra NTNU, hvor han skrev masteroppgave innen herdeteknologi. Han har seks års erfaring som rådgiver ved Asplan Viak sitt Tromsøkontor, og har opparbeidet seg solid og variert kompetanse innen prosjektering, prosjekteringsledelse, kalkulering og rehabilitering av betongkonstruksjoner. Gøran er i tillegg godkjent som BREEAM-NOR-AP. Gøran har erfaring fra alle typer entrepriser, både offentlige og private, fra forprosjektstadiet til gjennomføringsfasen. De to siste årene før oppstart av F8 har han jobbet som prosjekteringsleder for AF Gruppen i Oslo.